NEVARNE

Spoznajte zloglasne kriminalne lepotice

uk
4. 6. 2017, 07.25
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Na seznam srbskih kriminalnih lepotic je prišlo novo ime – Tijana Stanković. Tijana je tako še ena iz vrst kriminalk, ki so se znašle na radarju policije ali pristale v zaporu.

Facebook
Beograjsko lepotičko Nino Prljo so aretirali, ko je poskušala v telesnih votlinah pretihotapiti pakete kokaina.

Tijana (25) je prišla dokaj nenadoma med prvih pet lepotičk, povezanih s srbskim podzemljem, njena zgodba pa je precej nenavadna. Tijano so aretirali med akcijo v Resniku, kjer so policisti našli laboratorij za proizvodnjo ekstazija. In v ta posel naj bi jo uvedel kar njen oče Nenad (46). Tijana je nato v posel uvedla svojega fanta Aleksandra Mandića (30). Na njegovem dvorišču so nato napravili laboratorij za proizvodnjo ekstazija. Tijanin oče je bil dlje časa v Avstraliji, kjer je bil tudi v zaporu zaradi tihotapljenja drog. Ko se je vrnil, pa je nadaljeval svoj posel v Srbiji. Po informacijah srbskih medijev naj bi bila Tijana pred vrnitvijo očeta povsem normalno dekle in ni bila na radarju policistov. Tijana je trenutno v priporu v beograjskem zaporu.

arhiv
Tijana Stanković

KRIMINALNE KRALJICE

V zaporu je konec lanskega leta pristala tudi 25-letna Nina Prlja, ki so jo aretirali zaradi paketa kokaina, ki so ga našli v njenem stanovanju. Nina si je sicer po štirih mesecih zapora izborila hišni pripor. Med najbolj znanimi kriminalkami pa je gotovo Anja Nikolić (21), ki je decembra lani pomagala svoji materi Snežani ugrabiti in mučiti nekdanjega zaposlenega v njihovi avtopralnici. Mati jo je takrat odnesla s hišnim priporom, Anja in še nekaj vpletenih pa je dobilo pogojno kazen. V svetu kriminala se je znašla tudi Milica Dimitrijević (28). Milica je bila obtožena umora Dejana Dejančića in Dejana Jovančića, ki je umrl kasneje v bolnišnici. Med najbolj znanimi pa je tudi Slobodanka Boba Tošić, ki je pomagala pri poskusu umora znanega kriminalca Đorđa Ždrala.

Arhiv časopisa Svet24
Slobodanka je nekdanja playbojeva zajčica in misica BiH, ki je bila v Sarajevu obsojena zaradi pomoči pri poskusu umora.