Opazna razlika

FOTO: Kaj se dogaja z očmi Ivanke Trump?

J.P.
12. 4. 2017, 08.33
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Internetno skupnost je pri njenem prvem intervjuju, odkar je postala očetova posebna svetovalka, zmotila nenavadnost, ki bi kaj lahko ostala neopažena.

Profimedia
Ivanka 4. aprila letos zelenih oči ...

35-letna Ivanka Trump ima rjave oči – a ko se je pred kratkim pojavila na jutranjem programu televizije CBS, sta bili njeni šarenici zelene barve.

Profimedia
... in leta 2013 rjavih.

Kaj bi lahko bil pomen te preobrazbe?

Nov položaj, nov izgled

Medtem ko svet na potrditev, da Ivanka nosi barvne leče, še čaka, pa ni skrivnost, da se je »zelenih oči« pojavila že na nekaterih odmevnih dogodkih, denimo na lanskoletni nacionalni republikanski konvenciji ter na Met Gali – dobrodelnem dogodku ob odprtju modne razstave v newyorškem Metropolitanskem muzeju umetnosti.

Med bolj prizemljenimi razlagami za spremembo je tista, ki jo pripisuje dejstvu, da se je v nekaj mesecih iz poslovne ženske in modne gurujke preobrazila v akterko v svetovnem političnem ringu. Ni namreč redko, da ljudje nadgradijo svoj izgled, ko zavzamejo nov položaj, da bi s tem poudarili, da želijo biti videni v drugači luči. V Ivankinem primeru je bilo mogoče to opaziti kmalu po tistem, ko se je znašla v Beli hiši – z novo in svetlejšo pričesko.