Prva hči

Ivanko Trump zasmehujejo zaradi izbora obleke

A.K.
29. 1. 2017, 12.33
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Medtem ko se ves svet ukvarja s Trumpovo prepovedjo migrantom za vstop v ZDA, njegovo hči, Ivanko Trump, skrbi le njena obleka.

Profimedia
Ivanka velja za Donaldovo zaupnico.

Protestniki se še vedno zbirajo pred letališči po ZDA in nasprotujejo Trumpovi odločitvi, prva hči pa objavlja svoje fotografije v srebrni obleki, vredni skoraj 5 tisočakov. Ivanka je objavila fotografijo, kjer z možem pozira pred odhodom na letno večerjo v Alfalfa Club. Mnogi kritiki so se spotaknili tako v njeno objavljeno fotografijo, kot tudi izbor obleke, saj so ji očitali, da je videti kot pečen krompir v alufoliji. Obleka Caroline Herrera je vredna kar 4990 ameriških dolarjev.

Donald Trump je nedavno podpisal odredbo, ki prepoveduje državljanom Iraka, Sirije, Iana, Sudana, Libije, Somalije in Jemna, da vstopajo v Združene države v naslednjih 90 dneh. Ta poteza je razjezila mnoge, saj prepoved velja tudi za tiste, ki imajo veljavne vizume.

Medtem, ko se predsednikova hči z možem pripravlja na elegantno večerjo, se na tisoče protestnikov bori za pravice migrantov. Nekateri so se spotaknili ob njen smisel za slog, drugi pa so jo obtožili, da je popolnoma brezčutna.