ZLORABA

Petletno hčerko zapustil pred zgradbo

U.D.
17. 10. 2016, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Z deklico je na srečo vse v redu, a bi se lahko zgodba zanjo končala precej bolj tragično. Oče bo gotovo pristal v zaporu.

Zajem zaslonske slike
Za zdaj ni znano, zakaj je oče deklico zapustil.

Zgodilo se je bližini mesta Salt Lake City v ZDA. Oče je svojo petletno hčerko pripeljal do poslopja bližnje univerze in jo postavil pred vrata. Dejal ji je, naj bo tiho, in odšel. Nadzorne kamere so pokazale, da je hčerko pripeljal pred zgradbo okoli pete ure zjutraj po lokalnem času, ko je bilo zunaj okoli 0 stopinj Celzija.

Fred Frazier, varnostnik, ki je našel deklico: "Srce se mi je zlomilo, ko je pritekla do mene, premražena in v solzah." 

Nesrečno deklico, ki je praktično ves čas jokala in klicala očeta, so našli šele okoli pol osme ure zjutraj, ko je do stavbe prišel varnostnik. Deklica je bila premražena, a na srečo ni prišlo do hujše podhladitve. Dekličina mati je povedala, da je bila deklica v tistem času s svojim očetom, njenim bivšim možem, in da ne razume, kako jo je lahko kar tako zapustil in predvsem zakaj, saj bi jo lahko pripeljal do nje. Policisti zdaj iščejo očeta, ki bo zagotovo obtožen zlorabe in zapustitve otroka ter se bo tako najverjetneje znašel za zapahi. Na srečo je z deklico vse v redu, a bi se zgodba lahko končala precej slabše.