Kronična bolečina

23-letnica vsak dan prosi, naj ji končajo življenje

R.T.
16. 5. 2016, 13.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Enajst let je minilo od vboda klopa. Od takrat mladenko muči kronična bolečina.

Kirsty Keep ne ve, kaj naj še naredi.

Kirsty Keep iz Kenta je klop ugriznil, ko je imela le 12 let. Danes jih šteje 23, za seboj pa ima skoraj nepretrgano zgodovino bolezni in pogosto hromeče bolečine. Bellova paraliza ji je ohromila obraz; bolijo jo kosti, bolijo jo mišice, mučijo jo krči. Njeno stanje se je v zadnjem času še poslabšalo – samo v marcu je morala kar štirikrat v bolnišnico.

»Kirsty gre na slabše. Zdravil ne more jemati, ker toliko bruha, utrujena je, šibka in odločena, da hoče umreti. Pravi, da je to preveč zanjo in da naj jo odpeljem v Švico, ker nima več upanja,« je dejala njena mama Teresa in dodala, da se ji zdi, da se njeni hčerki izteka čas.

Njena družina je prepričana, da je edina možnost zdravljenje v floridskem Inštitutu Sponaugle Wellness. Zato so že začeli zbirati sredstva.

Zdravniki nimajo odgovorov

Mama meni, da je za tegobe njene hčerke kriv vbod klopa, a zdravniki niso prepričani. Zadnjih sedem let so namreč domnevali, da jo muči lupus, zato so jo zdravili s steroidi in kemoterapijo. Dopuščali so tudi možnost, da je imela limsko boreliozo, a so testi, opravljeni v Veliki Britaniji, nazaj prišli negativni.

»Trpim, vsak dan me muči kronična bolečina. Vedno sem bolna, v zadnjem letu sem zgubil 10 kilogramov,« je na družbenem omrežju Instagram zapisala Kirsty. »Utrujena sem. Ne vem, koliko lahko še prenese moje telo. Ne vem, kaj naj naredim. Toliko stvari sem že poskusila, priložnost bom dala le še eni.«

Njena družina je prepričana, da je edina možnost zdravljenje v floridskem Inštitutu Sponaugle Wellness. Zato so že začeli zbirati sredstva.

Pozor, nazorna vsebina! Ogled videoposnetka na lastno odgovornost! Posnela ga je njena mama.