Svet

'Pariška samomorilka' v intimnem trenutku (Daily Fail)

24. 11. 2015, 12.46
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Pariška samomorilka Hasna Ait Boulachen, ki se je sestrelila med operacijo francoskih varnostnih sil v stanovanju v Saint Denisu, naj bi bila čisto običajno dekle … Še več, objavila naj bi celo nekaj fotografij, na katerih se vidijo tudi njeni intimni deli.

Mail Online
Novinarji so objavili fotografijo dekleta, ki nimam nikakršne veze s terorizmom

Mail Online
Podobnost, ki jo je izkoristila njena nekdanja 'prijateljica' ...

Takoj po tem, ko se je Hasna razstrelila, so se na spletu pojavile razno razne fotografije iz njenega zasebnega življenja. Ena je še posebej pritegnila pozornost medijev, sploh portala Daily Mail. Na tej fotografiji temnolaska leži v banji polni vode in mehurčkov. Relaksira se in uživa življenje.

Šok – to ni samomorilka!

Divja medijska dirka za kliki in gledanostjo, pa je pripeljala do kardinalne napake. Na tej fotografiji NI samomorilka Hasna, temveč Nabila Bakkatha, dekle maroških korenin, ki je medijem zaupala svojo plat zgodbe: »Ta fotografija ni bila objavljena na nobenem družabnem omrežju. Dejansko je last moje prijateljice oziroma znanke, s katero že dolgo nisva v dobrih odnosih. Ta je izkoristila mojo podobnost s samomorilko, poklicala medije in fotografijo prodala! Moja družina je zelo prizadeta in že danes imam veliko problemov. Uničili so mi življenje!«

YT
Nabila Bakkatha