Svet

Grozljivo: 32-letnik umoril svojih pet otrok

U.K.
10. 9. 2014, 13.57
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

V ZDA so policisti pridržali 32-letnega Timothyja Raya Jonesa, osumljenega umora svojih petih otrok v starosti od enega do osmih let, danes poročajo tuje tiskovne agencije.

Osumljeni je po navedbah nemške tiskovne agencije dpa zločin že priznal. Jonesa, ki prihaja iz Južne Karoline, so policisti ustavili v nedeljo na kontrolni točki v južni zvezni državi Mississippi. Takoj so ga pridržali, saj je bil pod vplivom alkohola in drog.
Policisti so po tem, ko so v njegovem avtomobilu našli sledove krvi, belila in človeških tekočin, poklicali preiskovalce.
Jones je ločen in si je z nekdanjo soprogo delil skrbništvo nad otroki. Ker ni uspela stopiti v stik z njim, je 3. septembra prijavila izginotje njega in otrok, po poročanju francoske tiskovne agencije AFP piše časnik The State.
Jones je policiste kasneje odpeljal na kraj, kjer je trupla otrok ob cesti v sosednji državi Alabami pokopal. Trupla otrok so bila zavita v vreče za smeti, še poročajo ameriški mediji. Kako jih je ubil, zaenkrat ni znano.