Svet

Obama vara Michelle; seksa tudi s slavno Caroline Kennedy

T.P.
16. 5. 2014, 07.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Barack in Michelle Obama sta čedalje bliže ločitvi. Dobro obveščeni viri trdijo, da ima ameriški predsednik ljubezensko afero s Caroline Kennedy, hčerko slavnega JFK in ameriško ambasadorko na Japonskem.

Obama se je na Japonsko prvič odpravil brez žene konec aprila, med njegovim obiskom pa se je visoki predstavnik japonske politike na svojem blogu razpisal o zakonu Baracka Obame. Zaradi tega je Michelle, o kateri je med drugim zapisal, da je izredno zapravljiva, dobesedno pobesnela. Beseda teče o parlamentarnem predstavniku Kazujukiju Hamadi, ki je prepričan, da Obamov zakon razpada. »Javna skrivnost je, da se zakonca že dogovarjata o ločitvi, ki pa naj bi jo javno razglasila šele po zaključku predsedniškega mandata. Če bi predsednikova žena lahko spregovorila, bi vam povedala, da je njen mož serijski prešuštnik, ki izkorišča tajno službo samo za to, da bi prikril dokaze o svojih prevarah,« je napisal Hamada.

Če je le mogoče, Obama skoči čez plot

Besna Michelle je zapustila Belo hišo in se preselila v hotel, da se ohladi. »Počutila se je prizadeto in osramočeno zaradi teh komentarjev. Najhuje je to, da je ni bilo tam, da bi se lahko branila, Caroline kot veleposlanica pa ni storila ničesar, da bi zanikala te trditve. Ko je Michelle videla fotografije Caroline in Baracka, kako se s poljubom pozdravljata, je bila tako razburjena, da je iz Bele hiše zdrvela naravnost v hotel, kjer se bo poskušala spraviti k sebi,« trdi skrivni vir iz Bele hiše.

Se nam obeta podoben škandal kot z Billom Clintonom in Monico Lewinsky, ali še kaj hujšega? To si preberite v današnji številki časopisa Svet24!

Profimedia