Svet

Katastrofa: konec marca nam grozi dramatičen propad!

T.P.
20. 3. 2014, 21.04
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Banke bodo zaprte, kreditne in debetne kartice ne bodo delale. Tisti brez hrane in denarja bodo umrli od lakote, ali pa v boju za preživetje. Agent ameriškega Ministrstva za domovinsko varnost, čigar identiteta je zaščitena, je opozoril dopisnika ameriške radijske postaje Turner, da se bodo ZDA zrušile do konca marca 2014.

Opozorilo, ki je bilo osebnega značaja, je radijski dopisnik takole interpretiral: »Banke bodo zaprte, kreditne in debetne kartice ne bodo delale. Tisti brez hrane in denarja bodo umrli od lakote, ali pa takrat, ko bodo na silo želeli vzeti hrano od tistih, ki jo imajo.

Profimedia

« Moški je še povedal: »Vem, kaj se bo zgodilo, dejstvo je, da to že dolgo načrtujejo in da mislijo skrajno resno. Na hitro bo prišlo do gospodarskega zloma. Niso nam povedali točnega datuma, a o tem govorijo zelo resno in lahko bi se zgodilo že do konca marca. Razglasili bodo izredno stanje, banke bodo ostale popolnoma brez denarja. Čim prej poberite ves denar iz bank in zapustite velika mesta, saj bo tam pekel, v katerem ne boste želeli biti, ko se to zgodi.

O gospodarskem zlomu ZDA se že dolgo govori.

Težko je reči, koliko je resnice na tem, upamo, da čim manj, a dejstvo je, da se o gospodarskem kolapsu ZDA govori že dalj časa. Cilj tega insceniranega  in načrtovanega kolapsa ni samo razpad ZDA, temveč tudi kolaps, ki bo izzval domino efekt globalnih razsežnosti. Znaki razpadanja Amerike so vse bolj opazni, nezaposlenost je rekordna, število brezdomcev drastično raste iz dneva v dan, plače so vse nižje in ljudje že čutijo, da ni več pomoči, da gre vse samo še navzdol, da drvijo proti popolnemu razpadu – bančnega, gospodarskega in družbenega sistema.

Profimedia

Situacija v svetu je iz dneva v dan slabša.  

Nič bolje se v tem trenutku ne počutijo niti druge države sveta. Ekonomska kriza traja že vrsto let in čeprav največji svetovni mediji glasno trobijo, da se bodo razmere popravile, dejstva govorijo ravno nasprotno. Situacija v celem svetu je iz dneva v dan slabša in vse kaže, da drugače, kot s popolnim razpadom, ne bo šlo. Da bi nam končno začelo iti na bolje, se bo svet moral dobesedno resetirati.

Profimedia

Znaki, ki kažejo na to, da svet skupaj z ZDA drvi proti ekonomskemu propadu

1. Stopnja brezposlenosti v Grčiji je presegla 30 odstotkov, kar je alarmantno!

2. Stopnja nezaposlenosti mladih v Grčiji je presegla neverjetnih 68 odstotkov, kar dokazuje, da prihodnosti v tem sistemu ni več!

3. Odstotek slabih kreditov v Italiji dosega rekordno raven, kar se ne more dobro odraziti za gospodarstvu!

4. Italijanska industrijska proizvodnja je bistveno padla v decembru, kar pomeni, da je tudi Italija na robu propada!

5. Število delovnih mest v Franciji je v zadnjih 32 mesecih zraslo zgolj za 30 mest, kar je novi rekord!

6. Skupno število poslovnih neuspehov v Franciji leta 2013 je bil celo dvakrat večji kot v letu, ko je bila kriza na vrhuncu!

Profimedia

7. Cene nepremičnin v Španiji nenormalno in neustavljivo padajo, kar je dokaz, da se kriza poglablja!

8. Gospodarski in politični nemiri v Turčiji so ušli izpod kontrole. Vlada se poslužuje vodnih topov, da bi nezadovoljstvo ter naraščajočo jezo državljanov spravila v red!

9. Stopnja inflacije v Argentini je več kot 40-odstotna, argentinski peso se absolutno ruši.

10. Tolpe oboroženih razbojnikov hodijo po ulicah Venezuele, kar je dokaz začetka ekonomskega kolapsa in kaosa v tej nemirni državi, kjer se slabo stanje samo še stopnjuje.

11. Kitajska je blizu tega, da devalvira. Deflacijski efekti se bodo čutili po vsem planetu.

12. Zanemarljiv ni niti dolg kitajskih proizvajalcev premoga. Visoki investicijski donosi od s krediti obremenjenih proizvajalcev premoga se niso povrnili investitorjem, kar je znak novega finančnega stresa v kitajskem bančnem sektorju!

13. Japonski Nikkei indeks delnic je padel za 14 odstotkov samo v letu 2014, kar je neverjeten padec za samo poldrugi mesec.

Profimedia

14. Ukrajina – komentar ni potreben! Popoln gospodarski zlom – gospodarski in socialni!

15. Stopnja nezaposlenosti v Avstraliji je dosegla rekordno raven v zadnjih 10 letih!

16. Centralna banka Indije je v paniki zaradi načina, na katerega FED zaostruje ukrepe in tako vpliva na njihov monetarni sistem.

17. Eden najbolj uglednih ekonomistov Gane je izjavil, da se bo njihovo gospodarstvo popolnoma sesulo do junija.

18. Ne pozabimo na skrivnostne smrti bankirjev, ki so se ubili v najboljših letih življenja. Kar 5 sumljivih smrti bankirjev v zadnjem mesecu daje slutiti, da z bankami resnično nekaj ni v redu.

19. Ameriški trg delnic se obnaša, kot da oponaša stanje iz leta 1929, torej kaos.

Vsi ti znaki, vključno z žalostno situacijo v Sloveniji, kažejo na to, da bo slej ko prej prišlo do globalnega zloma. Ali se bo vse skupaj res začelo prav v ZDA, pa bo pokazal čas. In vse kaže, da ne bo treba čakati dolgo. Žal.

Profimedia