Svet

Grozljivo! Fant jo je živo zažgal!

N.J.
15. 3. 2014, 15.09
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

18-letnega fanta so obsodili na 22 leta zaporne kazni, ker je še živo zažgal svoje 16-letno dekle. Da so se zedinili glede kazni, so na sodišču potrebovali le 3 ure.

Leggo.it

18-letni Davide Marrone je svoje 16-letno dekle Fabiano Luzzi zažgal, ko je bila še živa. Oče žrtve je bil nad kaznijo razočaran. "Kot oče žrtve si želim, da bi bil morilec v zaporu do smrti," je povedal Mario Luzzo. "Tožilstvo se je potrudilo, dsodili so mu najvišjo možno kazen. Jaz kot starš ne bom nikoli pomirjen. Moja hči je mrtva, morilec pa živ."

Pretresena je tudi mati morilca, a kot pravi, ga ne bo pustila samega. "Ne bom ga pustila samega. Ne bom ga pustila v zaporu," je ponavljala poizreku kazni. "Je fant, ki trpi in ne bom ga zapustila."

Kot so se ob tragičnem dogodku razpisali mediji, se je tedaj 17-letni Davide ves čas obnašal kot član mafije, čeprav to ni bil. Fabiano je tepel, in to menda recej pogosto. Nekoč ji je zlomil nos, krvavela je skozi ušesa ... Morala ga jemenda celo vprašati, če gre lahko po kepico sladoleta. "Obnašal se je kot šef, pol samega sebe," je povedala prijateljica pokojne Fabiane. "Celo ukazal mi je, naj izbrišem njeno številko iz telefona, saj da jo lahko kliče samo on."

Leggo.it

Razmerje, zaznamovano z nasiljem

Menda sta se večkrat sprla in se znova pobotala, a Fabiana se je na koncu le odločila, da odide za vselej in da konča to mučno razmerje.  Tragičnega dne, bil je petek, jo je nazadnje videla prijateljica, ki jo je vprašala, kje so ostale prijateljice. Odvrnila je, da so že šle, ona pa da mora nekoga počakati.

Hladnokrven zločin

Prišel je Davide. Odpeljal jo je približno 200 metrov naprej po cesti, nato je skrenil s poti, mimo zapuščene hiše. In tam je zaključil njuno zgodbo. Po njej je udrihal z nožem, a ji ni zadal smrtnih ran. Zato jo je polil z bencinom in živo zažgal. Ker je ni bilo zvečer domov, jo je mama klicala na telefon, a se ni oglasil nihče. Poklicala je Davida in rekel ji je, da je v bolnici, ker naj bi imel prometno nesrečo. Odhitela je tja, ko ga je srečala, pa videla vzrenine na rokah. Vprašala ga je: "Kam si jo vrgel?" S pogledom je menda povedal vse.

Bil je ljubosumen ...

V domačem kraju znajo povedati, da je bil Davide zelo ljubosumen in da je živel v težavni družini. Mati naj bi imela razmerje z enim izmed veljakov, za kar se je razvedelo po mestu, In to ga je blazno motilo.

Leggo.it