Svet

Ker je videl morilce v obraz, so ga ubili!

N.J.
22. 1. 2014, 13.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Krut splet okoliščin je pripeljal do tega, da je tragično umrl tudi komaj 3-letni deček. In razlog? Morilca bi lahko prepoznal ...

leggo.it

Nicolo Campolonga, ki ga je nekdo umoril, ko je imel komaj tri leta, pred tem pa je ubil še dečkovega dedka in njegovo partnerico, naj bi, kot je dejala dečkova mati Antonia Iannicelli, umoril nekdo, ki ga je deček bil sposoben prepoznati. "Videl jih je v obraz in zato so ga ubili, strahopetci!" je dejala za medije žalujoča mati, ki je priznala, da si želi zapustiti Kalabrijo.

Nicola Campolongo je pri komaj 3 letih umrl v bližini domačije. Najverjetneje je bil žrtev zasede, trupla pa so zažgali, pišejo italijanski mediji. Ob njihovih truplih, ki so jih našli v zžganem avtomobilu, je nekdo pustil kovanec za 50 centov, kar naj bi pomenilo, da so bila njihova življenja vredna izjemno malo. Zaradi tega predvidevajo, da je šlo za mafijske posle. Kot pišejo, je dečkov 52-letni dedek Salvatore nekomu dolgoval denar, nekdo ga je obiskal, on pa mu je povedal, da denarja ne more vrniti. Na srečanje naj bi dedek vzel vnučka in 27-letno dekle Ibtisso Touss, ker naj bi menil, da se bo tako zaščitil pred iztirjevalci. Dolgo je namreč veljalo, da mafija ne ubija nedolžnih žensk in otrok. A namesto tega je smrt doletela vse tri.

Kot poročajo, ni mogoče ugotoviti, kako so umrli, saj so bila trupla, ko so jih našli, popolnoma zoglenela. Giuseppe Iannicelli naj bi umrl prvi, nato njegova spremljevalka, nazadnje pa še nič hudega sluteči deček. Zdaj bodo storilca lahko iskali med tistimi, od katerih bi si dedek lahko izposodil denar.

YouTube / zajem zaslonske slike