Svet

Mama z nožem ubila dva otroka, da bi izgnala hudiča

mv
20. 1. 2014, 19.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Iz ameriške zvezne države Maryland prihaja grozljiva zgodba. 28-letna Zakieya L. Avery je ubila dva svoja otroka, druga dva pa ranila, da bi iz njih izgnala hudiča!

SCreenshot

Iz Amerike prihaja zgodba, ki ji težko verjamemo. Policija v zvezni državi Maryland je namreč z javnostjo delila grozljiv primer, v katerem je 28-letna Zakieya L. Avery z nožem ubila dva in ranila druga dva svoja otroka. Njeno blazno dejanje je ubilo 1-letnega Norella Harrisa in njegovo 2-letno sestro Zyano, medtem ko sta njuna starejša brata, stara pet in osem let napad mame preživela in okrevata v bolnišnici.

Screenshot

Zakieyi je pri dejanju pomagala 21-letna soseda Monife, proti obema ženskama pa je vložena tožba za dvojni umor prve stopnje in dva poskusa umora prve stopnje. Policija je vse štiri otroke pred nekaj dnevi našla v stanovanju blazne mame, potem ko je sosed klical policijo, saj je sumil, da se v hiši dogaja nekaj čudnega. Zakieya in Monife sta možem v modrem povedali, da sta iz otrok želeli le izgnati hudiča.

Screenshot

Iz Amerike prihaja zgodba, ki ji težko verjamemo. Policija v zvezni državi Maryland je namreč z javnostjo delila grozljiv primer, v katerem je 28-letna Zakieya L. Avery z nožem ubila dva in ranila druga dva svoja otroka. Njeno blazno dejanje je ubilo 1-letnega Norella Harrisa in njegovo 2-letno sestro Zyano, medtem ko sta njuna starejša brata, stara pet in osem let napad mame preživela in okrevata v bolnišnici. Zakieyi je pri dejanju pomagala 21-letna soseda Monife, proti obema ženskama pa je vložena tožba za dvojni umor prve stopnje in dva poskusa umora prve stopnje. Policija je vse štiri otroke pred nekaj dnevi našla v stanovanju blazne mame, potem ko je sosed klical policijo, saj je sumil, da se v hiši dogaja nekaj čudnega. Zakieya in Monife sta možem v modrem povedali, da sta iz otrok želeli le izgnati hudiča.