Svet

Osumljeni zdravniki: Opravili carski rez, otroka pa ni!

N.J.
10. 1. 2014, 10.11
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Rodila naj bi s carskim rezom, otroka pa nikoli ni videla. Zdravnike je obtožila, da so ji ga ukradli, medtem ko oni trdijo, da otrok sploh ne obstaja in da je šlo za namišljeno nosečnost.

sandiegoinjurylawyerblog.com

Kot pravijo zdravniki, je bila Claudia Aparecida Lopes, dekle brazilskega rodu, namišljeno noseča. 30-letnica zdaj toži zdravstveno osebje, ker naj bi ji takoj po porodu ukradli otroka. Zdravniki trdijo, da je bilo dekle namišljeno noseče in da otroka dejansko sploh ni bilo. Policija preiskuje obe možnosti.

Opravila vse preglede

Brazilka in njen partner trdita, da sta v nosečnosti opravila vse možne preglede in ultrazvočne preiskave, ki so pokazale, da se otrok v trebuhu lepo razvija, na zadnjem ultrazvoku pa naj bi bil otrok obrnjeni z nogicami navzdol, zato naj bi se zdravniki tudi odločili, da bodo opravili carski rez. Po končanem posegu naj bili povedali, da otroka v trebuhu ni bilo.

Tudi interna preiskava

V bolnišnici bodo sprožili interno preiskavo, na podlagi katere bodo skušali tudi ugotoviti, zakaj so se zdravniki sploh odločili opraviti carski rez, če otroka ni bilo. To bi namreč lahko ugotovili že na podlagi opravljenega ultrazvoka.

noticias.uol.com.br