Svet

Zaradi nje sta umrla dva mlada fanta

Č.K.
5. 11. 2013, 14.08
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Že včeraj smo na kratko poročali o krvavem obračunu pred nočnim lokalom, kjer sta življenje izgubila mlada Alvin Horvatić (23) in Dejan Vučković (20). A zdaj prihaja na plan novo šokantno ozadje tega okrutnega dejanja. Kot poročajo hrvaški mediji, je Alvina in Dejana ljubezen do mlade in lepe Viktorije Jakuš - Mejarec (18) stala življenja.

V nočnem lokalu Did v majhnem kraju Vrginmost se je v soboto zvečer odvila prava tragedija. Boško Šapić (21), zadnji fant komaj polnoletne Viktorije, je ob prihodu v lokal začel zmerjati Alvina in Dejana, ki mu seveda nista ostala dolžna. Po verbalnem obračunu se je dvojica odpravila do nočnega kluba Heart v bližnjo Vojišnico, kjer so po navadi preživljali sobotne noči.

»Moj brat je branil Alvina. Boško mu je prerezal vrat in se nato spravil še na Alvina.« Dejanov brat

Malo za njima se je na parkirišče za klubom pripeljal še Boško, ki je nato z nožem napadel Alvina in Dejana. Med obračunavanjem je Dejanu z nožem prerezal vrat. Medtem ko se je Dejan boril za življenje, je Boško zabodel Alvina v trebuh. Ker je bil kljub večkratnim vbodom še živ, mu je Boško nož hladnokrvno zaril še v srce. »Moj brat je branil Alvina. Boško mu je prerezal vrat in se nato spravil še na Alvina,« je pripovedoval šokiran Dejanov brat. Nato se je Boško spravil še na varnostnika lokala, ta mu je uspel zbiti nož iz rok in ga pridržati do prihoda policije. Njegov stric je v solzah dejal, da Boško nikoli ni bil težaven fant. Najbolj zanimiv podatek pa je, da je bila komaj polnoletna Viktorija v zvezi z vsemi tremi fanti. Najprej z Dejanom, nato z Alvinom, nazadnje pa še z Boškom.