Svet

Očim iz ljubosumja ubil triletnico

Č. K.
23. 10. 2013, 17.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Velika Britanija je šokirana. Ker je s strani mame triletna Lylah dobivala več pozornosti kakor on, jo je očim brutalno pretepel in umoril.

Mala Lylah je bila vedno vesela in polna življenja.

Mala Lylah je bila živahna triletna deklica, polna življenja in venomer vesela. A prav njeno veselje in iskanje pozornosti pri mami sta jo stala življenja. Potem ko je njena mama zjutraj odšla v službo, bi jo moral mamin partner Delroy Catwell odpeljati v vrtec, a tja ni nikoli prišla. Catwell je njeni vzgojiteljici sporočil, da male Lylah ne bo v vrtec, saj da je zbolela. Ko je mati prišla iz službe našla malo Lylah v postelji, je mislila, da spi. Ko jo je hotela prebuditi, je opazila, da je mrzla in otrdela.

 

Umora je osumljen mamin partner Delroy Catwell.

Poklicala je reševalce, ki so jo poskušali oživeti, a bilo je prepozno. Mala Lylah je bila mrtva. Policija je hitro posumila na Delroya, saj je bil v preteklosti že večkrat ljubosumen, ker naj bi mama male Lylah hčerkici posvečala več pozornosti kakor njemu. Obdukcija je pokazala, da je imela Lylah poškodovane možgane ter več zlomov kosti, ki so bili posledica okrutnega pretepa. Pretepel naj bi jo ravno Delroy, ki pa vse obtožbe vztrajno zanika.