Svet

Hčerko išče prek oglasa na oknu

Simon Rosc
12. 9. 2013, 15.27
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Oče, ki je izgubljeno hčer iskal leta in leta, je naposled na oknu trgovine objavil obvestilo, v katerem je hčer prosil, naj ga pokliče, če vidi obvestilo.

Oče je na oknu trgovine objavil obvestilo, v katerem je hčer prosil, naj ga pokliče, če vidi obvestilo.

Obupani 71-letni Michael Hogben je želel najti hčer, ki jo je izgubil po tem, ko sta se z ženo ločila. Na steklo trgovine je tako obesil oglas, v katerem jo je zaprosil, naj ga pokliče, če vidi oglas. Naključni mimoidoči je med oglasi za čistilke, vodovodarje, avtomehanike, ki ponujajo storitve, opazil ta nenavadni oglas in ga fotografiral s svojim telefonom. Fotografijo je nato objavil na Facebooku, kjer jo je v zelo kratkem času delilo kar 95 tisoč ljudi. Gospod Hogben je dejal, da ni nikoli pričakoval, da bo kadarkoli požel podporo tako velikega števila ljudi.

71-letnik sedaj upa, da ga bo izgubljena hči po 33 letih le poiskala. Na pomoč pa niso priskočili samo uporabniki Facebooka, temveč tudi različni mediji, ki so objavili njegovo pismo. Gospod Hogben se zaveda, da četudi ga hči poišče, ni nujno, da bo imela zgodba srečen konec. Kot je dejal, imata še veliko za nadoknaditi in se morata vsekakor pogovoriti o vseh dogodkih, ki so vodili v razhod njunih poti.