Svet

Končno sem lahko gola pred možem

T.P.
27. 8. 2013, 07.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Brittany Gibbons (32) iz Toleda v Ohiu, mati treh otrok, ni bila zadovoljna s svojim videzom. Da bi si dvignila samozavest, se je odločila, da bo eno leto vsak dan seksala.

Brittany se ne sramuje več svojih oblin.

Brittany je po rojstvu tretjega otroka preplavil občutek negotovosti in nezadovoljstva s svojim telesom. Ko pa ji je mož očital, da je že leto dni ni videl popolnoma gole, se je odločila za nenavadno terapijo v obliki vsakodnevnega seksa.

Brittany pravi, da ji je slab odnos do seksa uničeval življenje. Spolnim odnosom z možem se je izogibala z najrazličnejšimi izgovori, da jo boli trebuh ali glava, da ima preveč obveznosti … Iz dneva v dan si je izmišljevala nove izgovore, kar jo je zelo obremenjevalo, zato je nekega lepega dne naredila konec temu. Odločila se je, da bo obnovila svoje spolno življenje, in sicer tako, da bo imela leto dni vsak dan spolne odnose.

»Leto vsakodnevnega seksa je zame pomenilo prekinitev negativnega razmišljanja o svojem golem telesu,« pravi Brittany in dodaja, da je bil seks sprva zanjo obveza, sčasoma pa je postal najbolj pričakovani dogodek dneva. »V ozadju seksa sem začutila prav posebno intimnost. Ni tako pomemben sam seks, pomembno je vse, kar se dogaja okrog njega,« ugotavlja Gibbonsova. »Končna se lahko slečem pred možem in uživam v svoji goloti, končno sem lahko pred njim popolnoma sproščena ter se z njim brez občutka sramu pogovarjam o vsem. To si zasluži, oba si to zasluživa,« pravi.