Svet

Hči mu je rodila 10 otrok

Č. K.
26. 8. 2013, 20.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Iz Argentine prihaja nova grozljiva vest. Argentinske oblasti so aretirale 62- letnega moškega, ki je skoraj tri desetletja posiljeval svojo hčer. V tem času mu je rodila deset otrok, posiljeval pa jo je od njenega trinajstega leta dalje.

Thinkstock
Hči mu je rodila 10 otrok.

Najbolj grozljivo pa je dejstvo, da je za grozote, ki so dogajale v družini, vedela tudi žrtvina mama, a ni ukrepala. Hkrati naj bi bila policija o dogajanju večkrat obveščena, a ni nikoli posredovala.

Hči mu je rodila deset otrok. 

Moški je tako obtožen spolnih zlorab hčere, za kar mu po argentinski zakonodaji   grozi do 20 let zaporne kazni. Sodnica je ob tem pojasnila, da moški vse očitke zavrača, vendar pa so testi DNK-ja potrdili očetovstvo. Žrtev argentinskega Fritzla je dejala, da jo je oče zlorabljal od trinajstega leta, na domu v kraju Nicanor  Molinas, kraju, 600 kilometrov severno od prestolnice Buenos Aires.

Očetovstvo je potrdil test DNK-ja.

Hkrati se je o posiljevanju dolgo bala spregovoriti, ker ji je oče grozil. To ni prvi tak primer v Argentini. Že lani je podoben primer dodobra pretresel državo. 67-letnik z zahoda države je več let zlorabljal eno od hčera, ki mu je v tem času rodila sedem otrok.