Svet

Tiësto naj bi obdelal Beyonce

M.V.
2. 8. 2013, 14.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

44-letni nizozemski didžej Tiësto se je pogumno lotil predelave pesmi Standing on the sun, ki jo je Beyonce posnela v sodelovanju s priznano znamko oblačil, in poskrbel za pravo osvežitev v vročih poletnih dneh.

Profimedia

Izdal pa je tudi, da pripravlja izid novega albuma, na katerem bo, tako kot vedno, zvest sebi. »Ne obremenjujem se s tem, ali je ljudem všeč moja glasba. Pomembno je, da sam stojim za njo,« pravi DJ. Didžej Tiësto spada med 25 najboljših didžejev na svetu, nastopi pred 100 tisoč ljudmi pa so zanj nekaj povsem običajnega. Poleg številnih koncertov po vsem svetu, je tudi redni didžej v nočnem klubu Hakkasan v Las Vegasu, ki ga vidi kot naslednika Ibize. »Ne nastopam več vsak večer, a še vedno precej pogosto in vsak nastop ima svoj šarm,« jedidžej povedal za ameriške medije. Leta 2009 se je iz rodne Nizozemske preselil v Stockholm, kjer nadvse uživa. »Vedno sem želel zapustiti Nizozemsko, saj sem tam preživel večino življenja. Stockholm je čudovit, ima boljšo hrano, boljši zrak in ponuja več kreativnega prostora,« je razložil Tiësto.

Vseeno mu je, kaj si ljudje mislijo o njegovi glasbi

Za razliko od glasbenega kolega Davida Guette Tiësta ne zanimajo dueti s pop izvajalci. Raje sodeluje z glasbeniki, kot so Sigur Rós in Florence and the Machine. »Pop izvajalce zavračam, saj ne čutim nobene povezave z njimi,« pravi. Trenutno pripravlja nov album, ki še nima naslova in bo nasledil njegov zadnji album iz leta 2009 Kaleidoscope. »Album bo kot vedno predstavljal mene. Vedno se trudim biti vljuden, a vseeno mi je, kaj si ljudje mislijo o moji glasbi. Moram ustvarjati, kar je všeč meni,« je še dodal za konec.