Svet

Brcnil deblo, zadel aligatorja!

S.R.
10. 7. 2013, 13.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Še en dokaz, da se ni pametno dotikati stvari, za katere ne vemo dobro, kaj točno so. Najstnik je namreč po tem, ko je brcnil deblo, utrpel ugrize glave.

WFTV.com
Andrew jo je na srečo odnesel le z nekaj šivi.

17-letni Andrew Hudson je v ponedeljek, 8.7. plaval v reki v gozdu Little Big Econ State Forest na Floridi, ko je v vodi zagledal nekaj, kar je bilo podobno trimetrskemu deblu. Njegov prijatelj Mark O'Shea je v izjavi za medije povedal, da se je 'deblo' v trenutku, ko ga je Andrew brcnil začelo premikati.

Šlo je namreč za aligatorja, ki je imel Hudsonovo glavo v trenutku v svojem gobcu. Vse to se je sicer zgodilo pod vodo. Andrew je začel udarjati po aligatorju in žival ga je naposled spustila. Na srečo jo je Andrew odnesel je z nekaj urezninami na glavi in  drugih delih telesa.

Kljub temu je bila njegovo glava do trenutka, ko se je uspel vrniti na obalo že povsem krvava. Mark je krvavitev za prvo silo ustavil hlačami, nato pa tekel skoraj kilometer daleč do postaje gozdnih čuvajev po pomoč.

Sprva mu sploh niso verjeli, na so vseeno prihiteli na pomoč. Andrew Hudson jo je na koncu na srečo odnesle le z nekaj šivi na glavi, nekaj raztrganin pa je imel tudi po telesu. Nauk zgodbe pa je, ne dotikaj se stvari, za katere ne veš točno, kaj so.

WFTV.com
Andrew v bolnišnici neposredno po napadu.