Svet

Manekenko ugrabili, pretepli in posilili

S.R.
24. 6. 2013, 19.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Srbski spletni portal Blic poroča, da je policija našla pogrešano srbsko manekenko Mino Milenković. V bolnišnici je povedala, da naj bi jo omamili, pretepli in dva dni posiljevali.

Facebook
Pogrešano Mino so našli po dveh dnevih.

Našli naj bi jo v soseski Rakovica v Beogradu. Mina je bosonoga, neurejena in v zelo slabem zdravstvenem stanju štopala ob cesti, kjer so jo opazili domačini in poklicali policijo. Srbski mediji so sicer poročali, da so 21-letno manekenko Mino Milenković pogrešali več kot 24 ur. Nazadnje so jo videli 22. junija, ko je odhajala z neke zabave na splavu v Beogradu. Mina naj bi zabavo zapustila okoli tretje ure zjutraj, pred tem pa naj bi se sprla s fantom. Preden je izginila, je fantu poslala še sporočilo, da ''odhaja nekam daleč stran in da se ne bosta več videla''. Nato je ugasnila telefon.

Mina se posiljevalcev ne spomni, saj naj bi bila večino časa omamljena. Policija zaenkrat še ni sporočilo, ali so jo že izpustili iz bolnišnice, njena družina pa je od dogodku sporočila le, da je edino pomembno, da so ''Mino našli in da je živa''.

Facebook
Mina trdi, da so jo neznanci ugrabili, omamili in posilili.