Svet

Sprehajalka preprosto izginila

T.P.
21. 6. 2013, 14.27
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Kam je izginila črnolaska, ki se je ponoči sprehajala po ulicah severnega dela Bogote? To vprašanje muči številne ljudi, še najbolj pa tamkajšnje prebivalce in raziskovalce paranormalnih pojavov.

YouTube
Kam je izginila skrivnostna sprehajalka?

Na posnetku nadzornih kamer je mogoče videti, kako je ženska v trenutku izginila z obličja Zemlje, njeno izginotje pa je posneto s kar treh različnih kotov. Je mogoče, da je več kamer naenkrat 'zatajilo'? Nekateri pojav razlagajo takole:

»Gotovo gre prav za to. Verjetno je prišlo do kratkega stika, ki je trajal dovolj časa, da je ženska izginila iz kadra. Dobro poglejte in videli boste, da niti na enem posnetku ni mogoče videti časa, ko se je to zgodilo, čeprav nadzorne kamere ves čas beležijo tudi ta podatek. Ne bodite naivni, mediji so nam zgodbo predstavili kot nadnaravno samo zato, da bi bilo bolj zanimivo.« Z omenjeno razlago nenavadnega prizora pa se ne strinjajo okoliški stanovalci in varnostniki. Prepričani so namreč, da je na posnetku duh nesrečnice, ki so jo ubili prav na tem mestu, za njeno smrt pa do danes ni še nihče odgovarjal.