Svet

Damjana Murka je zbrcala skozi vrata!

M.V.
8. 6. 2013, 20.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Ko se je že zdelo, da je v življenju Damjana Murka končno vse na pravem mestu, smo na uredništvo prejeli anonimno sporočilo bralca, ki trdi, da je Maja Damjana postavila pred vrata.

Klavdija Gobec

Jabolko spora? Njun sin Tiar!

V zakonu Damjana Murka naj bi prišlo do spora. Začelo naj bi se, ko je Maja želela preprečiti nadaljnje medijske objave sina Tiarja, Damjan pa se s tem ni strinjal, zato ga je žena postavila pred vrata. Prepirom naj bi botrovalo tudi to, da se mojster samopromocije zadnje čase pozno vrača z nastopov in pijače s prijatelji, česar Maja ni želela več prenašati. »Vse, kar lahko rečem, je, da imava z ženo težave in da jih poskušava reševati, kolikor je v najini moči. Res je tudi, da sem se začasno umaknil, to pa je vse, kar trenutno lahko povem,« nam je razložil štajerski slavček in dodal, da o ločitvi z ženo še nista govorila, a da se trudita najti rešitev.

Kljub sporu z ženo redno videva sina

Zvezdnik naj bi trenutno živel pri starih starših v okolici Maribora, kljub sporu z ženo pa naj bi imel redne stike s Tiarjem, ki je na svet prijokal konec lanskega septembra. Srečna družinica se je takrat za nekaj časa umaknila z žarometov, nato pa sta se ponosna oče in mama odločila, da sinove fotografije prodata najboljšemu ponudniku in del denarja podarita v dobrodelne namene. A očitno se o izpostavljanju sina ne strinjata več, sad njune ljubezni pa je postal jabolko njunega spora. Jima bo uspelo rešiti to težavo ali se obeta še ena ločitev na slovenskem medijskem prizorišču?