Svet

Na odru slekla oboževalca

M.V.
5. 6. 2013, 09.25
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Srbska pevka Jelena Karleuša je pred dnevi nastopila v eni od dunajskih diskotek, kjer se je tako razgrela, da je na odru slekla oboževalca. Moški je bil navdušen nad pozornostjo dive, obiskovalke pa nad njegovimi mišicami.

Klub Viva

»Hvala edinstvenemu občinstvu in najboljšim oboževalcem na svetu. Vi se skrivate za vsemi moji razlogi,« je na spletu objavila Jelena Karleuša in zraven prilepila fotografije z divjega večera na Dunaju, kjer je z ekipo nastopila v eni od diskotek. Nastop je postajal vedno bolj vroč, dokler ni pevka na oder potegnila celo enega od oboževalcev in ga s pomočjo plesalk slegla do spodnjega perila. Srečnež je z veseljem sodeloval v njeni predstavi, obiskovalci pa so vsak kos obleke glasno pozdravljali.

Priprave na koncert

Karleuša se zadnje tedne sicer pospešeno pripravlja na veliki koncert v Ušću, urbanem predelu Beograda. Obljublja pravi spektakel, srbski Kurir pa poroča, naj bi nad stadionom leteli celo policijski helikopterji, eden od njih bo na prizorišče pripeljal Jeleno. Na koncertu bo diva predstavila 33 pesmi, nekatere celo v novih aranžmajih.