Kaj se je dogajalo?

Po Ajdovščini ženska lovila fanta, ki je ogovarjal mladoletni dekleti

P.K.
29. 7. 2023, 12.05
Posodobljeno: 29. 7. 2023, 18.39
Deli članek:

Na družbenih omrežjih je Primorka opozorila na dogodek, ki mu je pričala na otroškem igrišču.

Profimedia
Slika je simbolična.

Poroča o okoli 20-letnem fantu, ki naj bi prišel v enega od parkov z igrali in si tam ogledoval otroke. Malo kasneje je se je bolj približal dvema deklica, ki sta sedeli na klopci in sta bili po njenih informacijah stari 12 in 13 let. Punci je ogovoril.

Očitno se dekleti s tem nista počutili udobno in sta se odpravili stran, nakar jima je fant po besedah Ajdovke sledil, onidve pa sta nekoliko nesigurni pogledovali nazaj, kaj se dogaja. "Ko sta enkrat malce dlje na malo manj obljudenem kraju, se usede na motor in gre za njima," je opisala dogajanje.

Facebook
To se širi na Facebooku.

"Intervencija"

Ker je podvomila v varnost deklet, je vzela svojega otroka in se z avtom odpravila za trojico. Skrbelo jo je. "Kmalu vidim, kako z motorjem lovi obe dekleti, ki tečeta pred njim na vso moč. Zapeljem med njega in punci in ju vprašam, če ju nadleguje. Previdno mi povesta, da ja in da fant ni čisto priseben," sta ji zaupali.

Enako vprašanje, ali nadleguje osnovnošolski dekleti, zastavi tudi njemu, a je njegov odgovor negativen. Opozori ga, da bo dogodek prijavila policiji, nakar ji hiti obljubljati, da se kaj takega ne bo več zgodilo. "Naženem ga stran, slikam registrsko označbo motorja in se vrnem k deklicama," je povzela dogajanje.

Kaj točno se je dogajalo in ali je dogodek res obravnavala policija, še preverjamo.