Njuna zgodba

Marko iz MasterChefa pokazal svojo Ireno: "Srečen sem!"

P.K.
11. 5. 2023, 09.01
Deli članek:

Marko Lapajne je iz aktualne sezone MasterChef že izpadel, a je gledalcem ostal v prijetnem spominu kot preprost in iskren tekmovalec.

POP TV
Marko Lapajne

Če ne bi bilo njegovega šefa Gregorja, ga verjetno v resničnostni oddaji sploh ne bi bilo, saj ga je vanjo prijavil prav on. "Prijave v MasterChef sem si potihoma želel že leto, dve nazaj. Vedno je prišlo nekaj vmes in je šla oddaja mimo. To leto pa sem se naposled odločil za ta korak. Največji krivec, če se lahko tako izrazim, je bil moj šef Gregor. Nekajkrat sem v službo prinesel sladice in videti je, da ga je prav to navdušilo oziroma mu dalo povod za prijavo v oddajo MasterChef. Bil je dobesedno velika podpora, kar mi veliko pomeni," je povedal.

Markova največja podpornica pa je zagotovo njegova življenjska sopotnica Irena, ki jo je nekajkrat omenil tudi v šovu. "Nihče ni popoln, tudi jaz ne. Zato je iskati popolno osebo v življenju nesmisel. Vsa ta moja načela je bila pripravljena sprejeti moja Irenca, ki je več kot partnerica, na prvem mestu izredna prijateljica, zaupnica in velika podpornica v vseh pogledih," je razkril in dodal, da imata enaka načela, ki jih uspešno nadgrajujeta, poleg tega si znata prisluhniti in se pogovarjati. "Lahko rečem, da sem končno sprejet takšen, kot sem. Srečen sem, da imam Irenco," so Markove čustvene besede.