Izredno toplo

Kako so sprejeli Niko Kovač v Novem mestu?

R.T.
18. 11. 2022, 07.40
Posodobljeno: 18. 11. 2022, 07.43
Deli članek:

Agitacijska karavana Inštituta 8. marec se je v četrtek zvečer ustavila v Novem mestu. Tam nekateri niso bili naklonjeni z njihovim obiskom. Kako je šlo?

Facebook / Inštitut 8. marec
Pogovor je potekal v dobrem vzdušju.

»Kljub grožnjam, ki smo jih v zvezi s tem dogodkom v zadnjih dneh prejemali, ste nas tu sprejeli izredno toplo,« so zapisali na Facebook strani Inštituta 8. marec, ki si v svojih popotovanjih po Sloveniji prizadeva, da bi čim več ljudi prepričali, da je sprejem novega zakona o RTV Slovenija koristen.

Na včerajšnjem pogovoru o pomenu RTV Slovenija in javnih medijih je bila prisotna tudi novinarka in voditeljica na TV Slovenija Tanja Starič, ki je spregovorila o tem, kako je trenutno vodstvo kaznovalo zaposlene na RTV za strokovno opravljanje dela, ker se niso podrejali svojemu šefu.

Direktorica Inštituta 8. marec Nika Kovač nam je včeraj povedala, da so jo o grobem pisanju na družabnih omrežjih, ki so sicer niso označili za grožnje, obvestili policisti, že prej pa so sami zaznali polivanje gnojnice na tako imenovanih družbenih omrežjih, ki so, kot vedno, polna strupenih in pritlehno grozečih osebkov.