Le kaj imajo za bregom?

Denis Avdić Show prihaja na obisk!

R.T.
17. 11. 2022, 11.16
Posodobljeno: 17. 11. 2022, 11.17
Deli članek:

Denis Avdić, Jana Morelj, Miha Deželak in Influencer Dino so se odločili, da pridejo na obisk! Najbolj poslušani jutranji program v Sloveniji prihaja dobesedno med ljudi. Denis Avdić Show bo vsak teden do božičnih praznikov, enkrat na teden, v živo v enem slovenskem kraju.

Radio 1
/

V Sloveniji nekako velja pravilo, da če prideš na obisk, se moraš tudi najaviti. Zato prijatelji iz Denis Avdić showa sporočajo, da bodo z obiski začeli v torek 22. novembra v Slovenski Bistrici! Med drugo in šesto popoldne bodo program v živo vodili iz Doma Svobode! Kako poteka vodenje sicer jutranjega programa, si boste lahko ogledali iz prve roke. Prepričani smo, da bo zanimivo videti in opazovati ozadje, ki je marsikaterim očem skrito. Dogajanje bodo v Slovenski Bistrici popestrili tudi znani Slovenci: Gašper Bergant, Dejan Dogaja, Darja Gajšek in Matjaž Jelen.

Ker pa ne gre brez vas, vas že zdaj vabijo, da pridete na obisk v Dom svobode v Slovenski Bistrici! Kaj imajo trije prijatelji in Influencer Dino za bregom, pa boste izvedeli na licu mesta. Lahko pa vam že zdaj namignemo, da bo nekaj čudovitega in verjamemo, da se boste veselili skupaj z najbolj popularno radijsko ekipo!

P.S. Ekipa Denis Avdić showa sporoča, da ne rabite nič nosit, ne pozabite pa na svoj mobilni telefon za kakšno fajn fotografijo, selfi in kakšen sms za dober namen.