Mladi zmikavt

FOTO: Poglejte, kaj vse si je protizakonito prilastil Grosupeljčan. Je kaj od tega vaše?

P.K.
25. 7. 2022, 19.46
Posodobljeno: 25. 7. 2022, 21.06
Deli članek:

Policisti Policijske postaje Krško so od sodišča dobili 'zeleno luč' za hišno preiskavo v domači hiši mladoletnega Grosupeljčana. Zanj je vladal sum, da je na različnih lokacijah ukradel nekaj predmetov.

Dreamstime
Mladega fanta iz Grosuplja so srbeli prsti...

Možje v modrem so se odpravili k njemu, pregledali hišo in pri tem našli ter zasegli harmoniko, ki je bila v maju 2021 ukradena iz stanovanjske hiše v Površju, 17 nabojev različnega kalibra, 13 tablet, za katere obstaja sum, da vsebujejo prepovedane snovi in prepovedan pirotehnični izdelek.

Zoper mladeniča so na pristojno tožilstvo že podali ovadbo zaradi kaznivega dejanja tatvine in uvedli hitri postopek zaradi kršitev določil zakona o orožju, zakona o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami in zakona o eksplozivih in pirotehničnih izdelkih. 

PU Novo mesto
Harmonika znamke Barber. Je morda vaša?

To pa še ni bilo vse

Našli in zasegli so še tri harmonike, za katere osumljenec ni znal pojasniti njihovega izvora, zato obstaja sum, da gre za ukradena glasbila. Policisti tako pozivajo vse, ki bi zasežene predmete prepoznali, da jih pokličejo na Policijsko postajo Krško na številko  07 49 29 400 ali na številko 113.

PU Novo mesto
Harmonika znamke Hohner. Vam je znana?

Facebook
Tudi za to harmoniko policisti menijo, da je ukradena.