Brez vsebine

Razočarani Goran Novkovič: »To ni bilo profesionalno vodenje«

R.T.
22. 4. 2022, 06.35
Posodobljeno: 22. 4. 2022, 06.47
Deli članek:

Predzadnji dan predvolilne kampanje se je končal s klavrnim vodenjem televizijskega soočenja na Televiziji Slovenija, ki je tragikomični vrh doživel z Jelinčičevim »poletom« čez stopnico.

Zajem zaslonske slike
Pirkovič je v četrtek ostal brez polovice svojih gostov.

Vsebinski vidik lahko pozabimo, voditelj Igor Pirkovič je dopustil, da je pogovor zašel v druge sfere, v individualna obračunavanja in ubadanja z izmišljenimi aferami, ki so jih lansirali na desnici.

Goran Novković, izvršni direktor Kluba slovenskih podjetnikov in nekdanji urednik ter novinar je bil v oddaji Odmevi, ki je sledila soočenju strankarskih prvakov, jasen. »Danes sem dvakrat razočaran. Ker je bila vsebina takšna, da podjetniki, gospodarstveniki in zaposleni niso nič izvedeli, kako jim bodo pomagali v prihodnosti, ko se bomo soočili s krizo. Razočaran sem tudi kot novinar. To ni bilo profesionalno vodenje. Novinarji morajo postavljati vprašanja, ki so vsebinska. Ljudje si to zaslužijo. Apeliram na vse, da odidemo s teh rumenih vsebin in se posvetimo vprašanjem, ki zadevajo ljudi v prihodnosti,« je dejal Novkovič.