DJ Pero

Zbirajo pomoč za sinčka pokojnega slovenskega didžeja

R.T.
27. 2. 2022, 12.05
Posodobljeno: 27. 2. 2022, 12.15
Deli članek:

Konec lanskega leta je poznavalce plesne glasbe razžalostila vest o smrti 53-letnega slovenskega didžeja Petra Plesca, znanega pod umetniškim imenom DJ Pero.

/
Peter, Anja in Niko. Spomin na dneve, ki so jih preživeli skupaj.

Še z bistveno večjo izgubo sta se morala soočiti njegova žena Anja in sinček Niko, ki sta ostala sama. Zdaj se za Nika na spletni strani Go Get Funding zbirajo donacije.

"17. novembra 2021 smo se prvič poslovili z mislijo, da se čez 14 dni zopet vidimo. 7. januarja smo ti še zadnjič pomahali v slovo v tvojem Ljubnem, tokrat za vedno. Več kot tisoč sporočil mi je izkazalo, kakšen pečat si pustil v svoij bogati karieri, ki ne bo nikdar pozabljen. Zame si bil več kot to, mož, najboljši prijatelj in predvsem najboljši oči svojemu sinu Niku, za katerega boš večno super heroj. Obljubim, da bova z Nikom živela srečno, še bolj polno, predvsem pa z veliko ljubezni do tebe še naprej. Ponosen boš na naju. Tvoja Anja in Nik," je zapisala njegova žena Anja.

DJ Pero je bil ikona slovenskih didžejev, ki je komercialno plesno glasbo vrtel več kot 35 let. Nastopil je v vseh legendarnih ljubljanskih diskotekah, kot so Turist, Valentino, Kanu, Eldorado, Dakota, Global, Cvetličarna, kjer je bil poznan po svojem širokem nasmehu in neusahljivi življenjski energiji.

Facebook
Peter Plesec je umrl v 54. letu starosti.

/
/

/
Peter, Anja in Niko.