28 urni maraton

Najdaljši Denis Avdić Show: tudi vi lahko pomagate družinam v stiski

R.T.
17. 12. 2019, 10.35
Posodobljeno: 17. 12. 2019, 10.40
Deli članek:

Na Radiu 1 pripravljajo 28-urni dobrodelni maraton. Pomagali bodo družinam v stiski, tistim, ki resnično potrebujejo pomoč.

Radio 1
Dobrodelni Denis Avdić Show.

Denis, Jana, Anja in Deželak so se odločili, da ponovno naredijo najdaljši Denis Avdić Show v zgodovini! Neprekinjeno bodo oddajali kar 28 ur iz Mestnega trga v Ljubljani. Peli bodo z glasbenimi zvezdami, delali selfije in, kar je najpomembnejše, pomagali ljudem v stiski.

»Da pričaramo čim več nasmehov na obraz, z zbiranjem sredstev začnemo že pred samo akcijo,« pravijo na Radiu1. Kako lahko pomagate? Pošljite SMS POMAGAM1 ali POMAGAM5 na številko 1919 ali pa se oglasite v svoji najbližji dm prodajalni, kjer lahko donirate 50 centov ali pet evrov in pomagate socialno ogroženim družinam.

28-urni dobrodelni maraton bo sicer potekal od četrtka od 5. ure do petka do 9. ure. Ves zbrani denar bo šel v dobrodelne namene!

Med 28-urnim dobrodelnim maratonom bodo presenetili VIP gosti, program bodo popestrili glasbeni nastopi v živo, ekipo in poslušalce pa čakajo različni izzivi in presenečenja.

Poznate družino, ki živi na robu revščine?

V programu bomo objavili tudi žalostne zgodbe, ki bodo rdeča nit dobrodelne akcije. Če poznate družino, ki živi na robu revščine, pošljite informacije ali zgodbo na pomagam@radio1.si.