Satanizem na sotočju Tolminke in Soče

VIDEO: Slovenec nad sataniste priklical potres. Zdaj Boga poziva, da spet udari v Tolminu

R.T.
24. 7. 2019, 08.06
Posodobljeno: 24. 7. 2019, 08.56
Deli članek:

Ta teden na sotočju Tolminke in Soče – kot že toliko leto poprej – poteka festival Metaldays.

Zajem zaslonske slike
Prepričan je, da je treba metalskemu festivalu v Tolminu narediti konec.

Festival, ki velja za metalske počitnice, Tolmin vsako leto preobrazi v raj za ljubitelje tovrstne glasbe. Organizatorji, ki so zbrali več kot 100 nastopajočih, pričakujejo okoli 12.000 obiskovalcev.

Levijevi sinovi

V soboto je objavo, da se začenja festival Metaldays, na spletni strani Reporterja zasledil tudi U. B., ki je v komentar pod člankom zapisal: "Satanistični festival. Čaščenje satana piriklicuje prekletstvo nad ljudi in slovenijo. Bo še hud močan potres bo. Pa naj bo kar zdej med satanističnim festivalom." Gospod je torej napovedal potres.

Njegove besede so meso postale. Tri ure po njegovi objavi so se v okolici Bovca zatresla tla z magnitudo 1,0. "Potres je bil zaznan trikrat. Torej v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha," je povedal v posnetku, ki je romal na youtube in dodal, da vsi, ki so na omenjenem festivalu, častijo rogatca, "zato so po Svetem pismu označeni kot zveri".

Moški, ki zase pravi, da je eden "izmed Levijevih sinov", je ob tem vse kristjane pozval, naj molijo, da se ta festival konča. V Semiču po njegovih besedah to menda že počnejo.

Proti koncu posnetka je še enkrat pozval kristjane, naj molijo, da Bog "udari še naprej v tem tednu celo območje z dežjem, točo in vsemi nadlogami".