Dobrodelni dan

VIDEO: Nikolas in Darjan vabita na Bled

Mirko Vorkapić
27. 9. 2018, 14.42
Posodobljeno: 27. 9. 2018, 14.43
Deli članek:

Vse je pripravljeno na združenje športa in dobrodelnosti. Pred dobrodelnim dogodkom sta nas z obiskom razveselila dvojčka Darjan in Nikolas.

arhiv
Po številnih terapijah in dieti se je njuno stanje malce izboljšalo, pravi njuna mama Suzana.

Dogodek Športni Svet, ki vsako leto znova poteka v duhu dobrodelne note, bo spet risal nasmeh na obraz družinam z otroki s posebnimi potrebami. Časopis Novice Svet24 in Radio Aktual bosta jutri, 29. septembra, na idilični Jezerski promenadi vse od 8. ure naprej poskrbela, da se šport in dobrodelnost spet združita in poskrbita za nepozaben, športno obarvan dan, ki bo navdušil obiskovalce vseh generacij. Športni program se bo začel ob 9.30 z nordijsko hojo na 3, 5 in 10 kilometrov, sledila bo joga ob jezeru z Ano Kersnik Žvab, dobrodelna športna dražba, Cici tek za najmlajše, tek oziroma hoja z družinami otrok s posebnimi potrebami in humanitarni tek okoli jezera. Poleg športnih aktivnosti bo potekal tudi zabavni program, v sklopu katerega bosta nastopila tudi Dejan Vunjak in Manca Špik. Na dogodku se bo sklenil humanitarni projekt Aktualova limonada, razglasili pa bomo tudi zmagovalce Turistične patrulje.

arhiv
Darjan in Nikolas sta razveselila vsebine čudežne vrečke.

Darjan in Nikolas vabita
Na uredništvu sta nas obiskala tudi razposajena Darjan in Nikolas, ki sta se v zadnjem času, kot je povedala njuna mama Suzana, precej razgovorila. Suzana pravi, da je ob vseh terapijah težko določiti glavni razlog za napredek in izboljšanje stanja, vendar ne dvomi, da je precej pomagala posebna dieta. Živahna in prijetna fanta sta obšla prostore naše redakcije, popisala tablo in zvedavo ugotavljala, kako sta videti na fotografijah. Ob koncu sta povabila vse bralce časopisa in obiskovalce naše spletni strani k udeležbi na našem letošnjem dobrodelnem dnevu za družine otrok s posebnimi potrebami na Bledu. 

arhiv
Dobrodelni svet Dobrna