Konec iskanja

Pogrešana Miša po sedmih dolgih dneh doma

T.L.
10. 4. 2018, 08.57
Posodobljeno: 10. 4. 2018, 12.44
Deli članek:

Iskanje pogrešane psičke Miše, ki je izginila z dvorišča družinske hiše na Galjevici v Ljubljani, je dobilo epilog.

Facebook / Petra Lampret Golob
Miša

Neprespanih noči je konec, iskanje pogrešane višavske terierke Miše se je srečno končalo. Psičko Mišo, ki je izginila 2. aprila in jo je s pomočjo družbenih omrežij in medijev neumorno iskala Petra Lampret Golob, so našli in je od včeraj pozno zvečer doma. 

Petra Lampret Golob je danes na facebooku zapisala: "Včeraj okrog 22. ure smo v Novem mestu od najditelja Gogija dobili našo Mišo!!!! Našli so jo v Ljubljani, sredi prometne ceste in jo rešili. Niso razumeli, da je številka na ovratnici telefonska številka in so jo odpeljali s seboj v Novo mesto. Miša je v šoku, ampak živa, mi pa neskončno srečni !!! Živa (Petrina hči, op.a.) je dolgo hranila denar in zdaj ga je dala za svojo Mišo!!! Vsem vam, ki ste sledili naši zgodbi, nam stali ob strani, pomagali z delitvami na fb, nas klicali, nam nudili svojo pomoč, en velik hvala... Niti v sanjah si nisem mislila, da je toooliko srčnih ljudi, ki so pripravljeni pomagati!!!"

Govorili smo Petro Lampret Golob, ki je po preizkušnji še v šoku. Tudi Miša ni v najboljšem stanju, zato jo bo preventivno danes pregledal veterinar. "Srečni smo, da jo imamo nazaj," je dejala Petra in dodala, da Mišo ves čas "crkljajo". 

Kasneje se je sicer družina odločila, da Miše še ne pelje k veterinarju, saj bi ji pregled v tem trenutku predstavljal nov stres. Je pa bila na sprehodu, na katerem je vohljala po okolici in ji bodo pustili zdaj nekaj časa, da se po dogodkih zadnjih dni znova umiri.

V teh težkih dneh, ko ni in ni bilo informacij o Miši, je bila pozitivno presenečena nad tem, kako znajo Slovenci stopiti skupaj in kako velik odziv so dosegle njene objave na facebooku. "Nisem pričakovala in niti sanjala nisem, da bo toliko delitev in klicev," je dejala Petra, ki je dnevno prejela tudi 200 klicev. 

Petra Lampret Golob, ki se vsem iz srca zahvaljuje za odziv in pomoč pri iskanju Miše, po težki preizkušnji pa polaga na srce ljudem, naj pazijo na svoje ljubljenčke.