Mobilna telefonija

S ponedeljkom bomo bogatejši za novega ponudnika

J.P./STA
20. 5. 2016, 13.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Na slovenski trg v ponedeljek pod blagovno znamko Me2 oz. "Tudi jaz" vstopa nov ponudnik mobilne telefonije - podjetje Mega M. Kot prednosti svoje ponudbe izpostavlja prenos podatkov, kakovost storitev in pokritost v najboljšem omrežju v Sloveniji. V letu dni želijo pridobiti 10.000 uporabnikov mobilnih telekomunikacij, v treh letih pa 50.000.

Profimedia
Naročniško razmerje bo najenostavneje mogoče skleniti prek spleta.

S ponudbo ciljajo predvsem na mlade, poslovne uporabnike in tiste, ki potrebujejo večje količine prenosa podatkov, ki iščejo nekaj sodobnega, je na današnji novinarski konferenci v Ljubljani povedal direktor podjetja Matej Meža.

Mega M je podjetje v zasebni lasti, ustanovljeno leta 2002. Sedež ima v Velenju, poslovne enote pa v Veliki Britaniji, Združenih arabskih emiratih, na Hrvaškem, Madžarskem in v Avstriji, lahko preberemo spletni strani podjetij.

Za svojo ponudbo bodo v podjetju uporabljali omrežje Telekoma Slovenije, ki je po Meževih besedah najboljše v Sloveniji. S tem naj bi svojim uporabnikom zagotavljali najboljšo pokritost in kakovost storitve.

Šest paketov

V okviru ponudbe Me2 so oblikovali šest paketov, ki so osredotočeni na podatke. Cene paketov se začnejo pri 4,99 evra, za kolikor je mogoče dobiti do 500 megabajtov prenosa podatkov, in segajo do 99,99 evra za paket brez omejitev, ki je namenjen najzahtevnejšim uporabnikom.

Naročniki paketov Me2 bodo imeli telefonske številke v omrežni skupini 065, omogočen pa bo tudi prenos obstoječih številk.

Naročniško razmerje bo najenostavneje mogoče skleniti prek spleta, na voljo pa bo tudi sklepanje naročnin na prodajnih mestih partnerskih podjetij.