Slovenija

Mediaorbis d.o.o. prilagodil davčno blagajno za vas

Oglasno sporočilo
15. 1. 2016, 08.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Z 2. januarjem je v Sloveniji postal veljaven zakon o davčnem potrjevanju računov. 120 tisoč zavezancev se je torej moralo odločiti za nakup davčne blagajne ali uporabljati vezane knjige, ki so dovoljene še do leta 2018. Ste morda med njimi vi?

Arhiv Svet24
Kmetje najbolj izpostavljajo nepraktičnost uporabe davčnih blagajn na tržnicah, kjer se prodaja za manjše zneske.
Za več informacij obiščite našo spletno stran www.davcne-blagajne.pro,  pokličite na 070 664 664 ali nam pošljite e-mail na info@davcne-blagajne.pro.

Zakaj si ne bi olajšali dela s profesionalnim blagajniškim programom, ki vam bo prihranil čas že za 9,99 evra + DDV? Z našo Davčno blagajno si zagotovite napreden program, ki v celoti deluje v oblaku. Lahko ga uporabljate na svojem osebnem računalniku ali napravi Android, kar vam omogoča, da ga imate vedno pri roki, kjerkoli ste. Sam program zagotavlja vse nujne blagajniške rešitve in vodenje zalog, pregled iztržkov, statistike prodaje in upravljanje z blagom. Program je preprost za uporabo, saj smo v Mediaorbisu, d. o. o., pomislili tudi na uporabnike, ki so bili vajeni pisanja v paragonski blok.

Zanesljiv sistem shranjevanja v oblaku vam bo zagotovil takojšnje dostopanje z osebnega računalnika do podatkov kjerkoli in kadarkoli. Tam bodo vedno shranjeni vsi vaši računi in vsa zgodovina poslovanja. Vse, kar potrebujete, je računalnik in povezava z internetom.

Na voljo so vam tudi dodatni moduli, npr. časovnica, kamor si lahko zapisujete sestanke, naročene stranke, delovne in potne naloge. Sami veste, koliko časa porabite za to, olajšajte si delo z minimalnim stroškom.

Program je zasnovan tako, da nadgradnje aplikacije Android potekajo avtomatsko in redno, takrat ko je treba. Posodobitve so brezplačne!

Mediaorbis, d. o. o., je za vas pripravil edinstveno ponudbo paketov Davčne blagajne, ki velja do razprodaje zalog!

Na voljo po akcijskih cenah so pripravljeni spodaj opisani paketi:

Mesečni najem Davčne blagajne

Mesečni najem je paket, ki vsebuje program in termični tiskalnik, primeren je za vse, ki za blagajno uporabljajo svoj računalnik ali pa že imajo tablični računalnik in tiskalnik.

Tablični računalnik Lenovo 7” 3G

Kvaliteten in vzdržljiv tablični računalnik, ki odlično deluje z Davčno blagajno Mediaorbis, zaradi manjše velikosti je priročen za delo na terenu. Povezava bluetooth s tiskalnikom in možnost uporabe Wi-Fi in 3G-internetne povezave.

Termični tiskalnik Rongta

Bluetooth termični tiskalnik vam zagotavlja hitro tiskanje, mobilnost in zanesljivost. Predvsem pa brezžično uporabo.