Slovenija

FOTO: Srečanje Bilderbergov na Tirolskem - ČISTI LUKSUZ!

T.C.
10. 6. 2015, 14.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Komaj so si uspeli dobro oddahniti, se domače policijske sile že spopadajo z novim, to pot še bolj zahtevnim projektom. Bdijo namreč nad srečanjem svetovno znanega, a po drugi strani tudi zelo skrivnostnega lobistično-gospodarskega združenja, znanega pod imenom Bilderbergi.

Arhiv Svet24

KDO PRAVZAPRAV SO BILDERBERGI? Klikni za povezavo na članek o najelitnejši tajni združbi na svetu!

V pravljičnem okolju tirolskega mesteca Telfs, v prestižnem hotelu Interalpen, bo potekala že 63. konferenca skupine Bilderberg, kot smo na našem portalu že poročali. 144 eminentnih gostov iz sveta politke, bančništva, gospodarstva, pa tudi medijev in vojske si bo privoščilo prestiž nad prestiži.

Čeprav so razprave voditeljev sveta tajne in uradnih sklepov ni, naj bi govorili o kemičnem orožju, kibernapadih, orožju in terorizmu, globalizaciji, pa tudi Grčiji in Rusiji.

nato

Hotel je za javnost zaprt, vse kapacitete so zakupljene. Navadnih turistov ni, na eminence pa bodo tudi konkretno popazili, če bo potrebno. Policija je v popolni pripravljenosti, na delu je med 90 in 150 policistov, približno dodatnih 3.000 pa jih čaka v pripravljenosti, če bi bilo potrebno.

Dostop do hotela je zaprt, v zraku so brezpilotni troti, ki nadzorujejo območje in sliko posredujejo v nadzorni center. Glede na to, da sta bili napovedani dve demonstraciji proti globalizaciji, udeleženci ne želijo ničesar prepustiti naključju.

V pripravljenosti je medicinsko osebje, tako v bolnišnici Innsbrück, kot tudi v kliničnem centru München, na območju hotela sta dva reševalna helikopterja s posadkama v pripravljenosti.

Prav tako so namestili poseben radar, ki zazna tudi nizko leteče predmete, ob njem pa je vojaška patrulja s helikopterjem Kiowa, ki ima nameščene avtomatske strojnice, da posredujejo ob morebitem napadu. Ustavijo lahko tudi padalce, so sporočili.

nato

V zraku nad Avstrijo je tudi letalo AWACS, območje preletavajo lovska letala zveze NATO. Baje, da gre za redne vojaške vaje, a temu nerodnemu pojasnilu ne verjame nihče.

Vse to so znana dejstva, zato si lahko le mislimo, kakšni varnostni ukrepi so šele tisti, za katere ne vemo oziroma so očem javnosti dobro skriti.

A oni so tam in mi smo tu. Torej si napasimo oči ob fotografijah hotela, ki bo do nedelje gostil elito, ki s svojimi letnimi sklepi in odločitvami vpliva na večino ljudi na tem planetu...