Slovenija

Premier Miro Cerar na srečanju z vodilnimi menedžerji

STA/J.P.
29. 1. 2015, 07.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Premier Miro Cerar bo danes gost na januarskem srečanju članov Združenja Manager. Kot poudarjajo v menedžerskem združenju, se dogodka vsako leto udeleži več kot 250 vodilnih menedžerjev ter številni politiki in veleposlaniki. Podelili bodo tudi priznanje za življenjsko delo na področju menedžmenta, ki ga bo prejela Danica Purg.

STA

Osrednji gost srečanja bo premier Miro Cerar, ki bo predstavil smernice vlade na gospodarskem področju za letošnje leto.

Kot že omenjeno, bodo v združenju podelili tudi priznanje za življenjsko delo na področju menedžmenta. Nagrada bo šla v roke direktorice in dekanje IEDC Poslovne šole Bled Purgove.

Razglasili pa bodo tudi mladega menedžerja minulega leta. Za to nagrado se potegujejo direktorica in solastnica STA Potovanja Travel Agency Anuška Cerovšek Beltram, direktor podjetja Kronoterm Bogdan Kronovšek ter direktorica in lastnica podjetja Plastika Skaza Tanja Skaza.

Razglasili bodo tudi mladega menedžerja minulega leta.

Dva podiplomska študenta menedžmenta bosta ob tem na srečanju uradno prejela štipendije iz sklada, ki ga upravlja sekcija mladih menedžerjev znotraj Združenja Manager. Namen sklada je podpirati mobilnost mladih menedžerjev znotraj evropskega prostora in prispevati k internacionalizaciji slovenskega gospodarstva, pojasnjujejo v združenju.

Od leta 2006 so podelili 16 tovrstnih štipendij.