Slovenija

Ganjena do solz

T.P.
10. 8. 2014, 21.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Duhovna motivatorka in pisateljica Cristy Žmahar je ob vstopu v svoj drugi dom doživela presenečenje, ob katerem je zajokala. Nerodno si je začela brisati solze, ki so ji zalile zagorela lička, in če je v tistem hipu ne bi objel njen partner Mihael, bi se utopila v solzah ganjenosti …

Tesna prijateljica in glasnica nebes Cristy se večkrat odpravi v tujino, kjer dobi še posebno veliko informacij za svoje knjige, ki jih Slovenija takoj pograbi. Da so nebesa do temnolase pisateljice več kot radodarna, pričajo vse tri njene knjige, ki človeku bogato postrežejo z odgovori na vsa mogoča vprašanja, povezana z duhovnostjo oziroma osebnostno rastjo. Ker informacije iz nebes kar dežujejo na Cristy, se je pisateljica to poletje znova odpravila na tuje, natančneje v Grčijo, kjer so, tako pravi, energije v njeni družbi še posebej zgovorne.

A v času, ko je sama komunicirala z višjimi energijami in pisala novo knjigo, ji je njen hudomušni partner Mihael pripravljal presenečenje. Čeprav je zelo zaposlen s pripravo novega programa Matrica uspeha, je namreč poskrbel, da je Cristyjin center, v katerem potekajo številne vodene meditacije, delavnice in predavanja, doživel izjemno prenovo. Lepotička je za prenovo sicer vedela, vendar pa se ji ni niti sanjalo, kakšna sprememba jo čaka. 

Ob vrnitvi iz Grčije pa je poleg prenove doživela še eno presenečenje. Ko je nestrpno odprla vrata, je iz prostora zadonelo: »Dobrodošla doma!« Cristy je osupnila ob ubranih glasovih, ki tokrat niso bili nebeški, temveč povsem zemeljski … Prižgale so se luči in pred seboj je uzrla gručo prijateljev, ki jih je tja povabil Mihael, da bi skupaj odprli ter proslavili prenovljeni center Potovanje duš. Ta sije v rožnati in modri kombinaciji, s čarobnim pridihom elementov zemlje (kamnito steno), ognja (ljubko lanterno), zraka (z okrasnimi metulji razprtih kril) in vode (z delfinčkom) ter nebes (s tablo želja oz. zahval).

Eno od sten krasi pisani delfin, ki ima za Cristy poseben pomen. Kot nova ambasadorka družbenoodgovornega projekta Krilca, darila s čarobno močjo, Cristy z vsakim prodanim knjižnim paketom podari kar 30 % sredstev za dobro delo. Trenutno preko Krilc zbira sredstva za podporo društva Morigenos, ki se ukvarja predvsem z varstvom, raziskovanjem in ohranjanjem morskega okolja in slovenskih delfinov.