Slovenija

Zdravnik Franc v resnici mafijski boter, ki je preprodajal droge?

Žiga Kariž
30. 5. 2014, 07.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Policisti so na prste stopili zdravniku Francu Grošlju, ki naj bi omogočal uživanje prepovedanih substanc. Na območju Zasavja se je v sredo začela preiskava nedovoljenega prometa s prepovedanimi drogami.

Priprli so štiri osebe, med njimi tudi zdravnika splošne medicine z območja Zasavja, ki je poleg omogočanja uživanja drog osumljen tudi drugih koruptivnih dejanj. Gre za Franca Grošlja, ki deluje kot koncesionar v Zdravstvenem domu Zagorje. Več informacij smo želeli preveriti v njegovi ordinaciji, toda tam se je zapletlo!

A bolj zgovorni so bili meščani Zagorja, kjer v zdravstvenem domu delujeta tako Franc Grošelj kot njegova žena Mara. Kot smo lahko izvedeli, naj bi Grošelj preprodajalcem omogočal dostop do zdravil. Bolj zgovorni so vedeli povedati tudi cene, po katerih naj bi pohlepni zdravnik preprodajal prepovedane tablete. Cena naj bi bila 5 evrov, preprodajalci pa naj bi jih naprej prodajali po 20 evrov. 

Podjetje Vitasan, prek katerega posluje družina Grošelj, ima v lasti tudi hotel Trojane, ki glede na podatke s spletne strani deluje kot manjše zdravilišče.

Kaj vse obvladuje družina Grošelj in s čim dovoljenim in seveda tudi nedovoljenim se ukvarja, pa preberite v današnji številki časopisa Svet24!