Slovenija

Skrivnostni sestanek naših politikov! Kaj se kuha?

M.J.
30. 5. 2014, 06.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

V sredo zvečer se je daleč izven ljubljanskega mestnega vrveža, tam, kjer se mesto počasi že začne zlivati z zeleno pokrajino in gozdički, odvil skrivnosten sestanek. Na njem naj bi se sestali Alenka Bratušek, Igor Šoltes, Miro Cerar in stranka Solidarnost. A odkrili smo, kakšna je resnica in kaj se je zares dogajalo na sredin večer.

Šimen Zupančič, Mateja Jordovič Potočnik/KMA

Pred mesecem dni smo kot prvi pisali, da se pripravlja združenje Alenke Bratušek, Igorja Šoltesa in Mira Cerarja. Tako so nam takrat zatrdili naši viri blizu Alenke Bratušek, tokratni dogodki pa so naše informacije in pisanje le še potrdili. V sredo zvečer se je namreč odvil eden od prvih sestankov med tremi nastajajočimi strankami in eno že ustanovljeno na politični levici. 

Ker so bili navzoči na sestanku po njem in glede njegove vsebine izjemno redkobesedni, smo se sami prepričali, kaj se je na sestanku pravzaprav dogajalo.

Vsekakor ni dvoma o tem, da bodo vsi akterji skupaj veliko močnejši, če bodo delovali kot eno. Včeraj smo vprašali kaj o povezovanju meni drugi izmed adutov na levici, Igor Šoltes. Vas zanima kaj je odgovoril? 

Več o tem preberite v današnji številki časopisa Svet24!