Slovenija

Vlom v Postojni

U.K.
28. 3. 2014, 11.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

V Postojni je nekdo vlomil v stanovanje. Lastnici je ukradel dva zlata obeska v obliki srca in srebrne uhane, s tem pa jo je oškodoval za 300 evrov.

Dolenjski list

Ob 20.25 je 46-letni domačin v Planini zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča zapeljal s ceste, vendar se ni prevrnil. Ni utrpel vidnih poškodb, je pa vozil pod vplivom alkohola. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan na pregled v UKC LJ, odrejen mu je bil strokovni pregled. Po prejemu rezultatov mu sledi ustrezen ukrep.

Zvečer smo bili obveščeni, da je v Dilcah pri Postojni nekdo z dvorišča hiše ukradel osebni avto Citroen Xsara karavan, svetlo sive barve, PO C8-156, vreden 3.000 evrov. Avto je bil odklenjen, ključi pa v kontaktni ključavnici.

V Kopru je nekdo ponoči z osebnega avtomobila, ki je bil parkiran v garažni hiši na Bernetičevi, ukradel vsa štiri kolesa s pnevmatikami. Lastnica je oškodovana za 2.000 evrov.

Včeraj med 9.00 in 16.00 uro so policisti na območju PU Koper izvajali nadzor nad vozniki koles s pomožnim motorjem, mopedov in motornih koles. Pri tem so ustavili 42 vozil. Ugotovili so tri prekrške in izrekli globe. Kršitve so se nanašale na vožnjo po pločniku, uporabo mobilnega telefona in neuporabo smernika. Dva voznika sta bila preizkušena z alkotestom, ki sta bila negativna.