Slovenija

Tanja Žagar se je poškodovala

Mojca Vakselj
30. 8. 2013, 07.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Tanja Žagar je nedvomno ena najbolj predanih slovenskih pevk, ki oboževalcev za nič na svetu ne bi pustila na cedilu. To je ponovno dokazala tudi na odru v Lendavi, kjer je nastopila z enim zdravim očesom!

Mediaspeed

»V petek zvečer sem bila v Prekmurju na vajah s svojo skupino Avantura, ko me je začelo srbeti oko, veka pa je postajala vedno bolj zatečena. Po vajah sem si oko hladila z ledom, a ni nič pomagalo, saj je bilo vedno bolj zatečeno,« se dneva, ko si je pridelala obvezo, spominja Tanja in takoj doda, da iz tega ni delala nobene panike. »Vedela sem, da gre po vsej verjetnosti za alergijsko reakcijo. Vzela sem tudi tableto proti alergiji, a moje desno oko se ni in ni dalo prepričati, da bi se po hitrem postopku vrnilo v prvotno stanje,« je priznala pevka.

Žagala do jutra

Noč je preživela v Prekmurju in upala, da se bo zjutraj zbudila z zdravim očesom, a zgodilo se je ravno obratno. »Naslednje jutro nisem mogla niti malo odpreti očesa. Bilo je še trikrat večje kot zvečer, tako da si tudi kontaktne leče nisem mogla vstaviti. In to ravno na dan, ko so me čakali trije nastopi. Tako sem se pred prvim, ki me je čakal v Lendavi, odpravila v tamkajšnjo dežurno ambulanto, kjer so mi takoj prijazno pomagali, mi dali injekcijo in mi povili oko. Do večera je tako oteklina splahnela, jaz pa sem vesela žagala do jutra,« nam je zaupala Žagarjeva in dodala, da niti za trenutek ni pomislila, da ne bi stopila na oder. »To pa res ni razlog, da ostaneš doma! Sem bila na prvem nastopu pač malo bolj gusarskega videza, kar se je pravzaprav odlično ujemalo z mojim 'malo bolj globokim glasom',« se je za konec še pošalila Tanja.

Mediaspeed