Slovenija

Zdrahe in nesrečne ljubezni slovenskih igralcev

Mojca Vakselj
19. 8. 2013, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Slovenski medijski prostor se zadnje dni posveča aferi med slovenskimi igralci, natančneje aferi družin Zrnec in Veselko, a čustvena drama med tovrstnimi slovenskimi umetniki ni prav nič novega. Izbrskali smo še nekaj podobnih parov, ki so se zaljubili na odru in se tam tudi razšli.

Mediaspeed

Roman in Maja Končar

Igralca Roman in Maja Končar sta vrsto let uspešno sodelovala tako zasebno kot poslovno, nato pa se pred leti razšla, a sta še danes v izvrstnih odnosih.

Mediaspeed
Roman in Maja Končar

Jurij Zrnec in Sabina Kogovšek

Zgodbo o Juriju Zrnecu in Sabini Kogovšek smo imeli v zadnjem letu priložnost spoznati do podrobnosti, za katere bi bilo morda celo bolje, da bi ostale med njunimi štirimi stenami. Glede na to, da sta oba člana istega gledališkega ansambla, upamo, da drži, kot pravita sama: da se spoštujeta in imata rada, čeprav je njun zakon propadel.

Mediaspeed
Jurij Zrnec in Sabina Kogovšek

Nataša Barbara Gračner in Brane Šturbej

Akterja ene najbolj vročekrvnih igralskih ljubezenskih zgodb pri nas sta zagotovo Nataša Barbara Gračner in njen dolgoletni partner Brane Šturbej. Leta 2001 sta se javno kregala, Šturbej pa naj bi Gračnerjevo tudi udaril. Vmes je posegel režiser Vinci Vogue Anžlovar in igralcu razbil čeljust, zaradi česar ga je Brane tožil. Strastna ljubezen naj bi se po nekaj prelite krvi in enem otroku končala lansko leto.

Mediaspeed
Nataša Barbara Gračner in Brane Šturbej

Mojca Fatur in Luka Martin Škof

Dramska igralka Mojca Fatur je bila prvič poročena z dramskim režiserjem Lukom Martinom Škofom, s katerim ima tudi hčerko Milo, a njeno srce se ni moglo upreti šarmu Klemna Slakonje. Zapustila je presenečenega moža, se poročila s Slakonjo in mu rodila sina Ruja. Konec dober, vse dobro.

Mediaspeed

Iva Krajnc in Aljoša Ternovšek

Dolgo sta veljala za najlepši slovenski igralski par, a ljubezenska zgodba igralcev Aljoše Ternovška in Ive Krajnc ni imela srečnega konca. Kmalu po poroki je Ivo zapeljal Klemen Slakonja, po njuni kratki aferi pa se je igralka zaljubila v kreativnega direktorja oglaševalske agencije Aljošo Bagola. Pred nekaj dnevi se jima je rodila prva hčerka Sofia. Tudi Ternovšek se je kmalu po prvem šoku pobral in se poročil s plesalko sodobnega plesa Lado Petrovski.

Mediaspeed
Iva Krajnc in Aljoša Ternovšek

Bernarda Oman in Boris Kobal

Med predstavniki starejše generacije nam je v spominu ostal tudi prisrčen igralski par: Bernarda Oman in Boris Kobal. Omanova je bila nekoč poročena z radijcem Janezom Dolinarjem, s katerim ima hčerko, igralko Ano Dolinar, pred leti pa se je njeno srce ogrelo za igralskega kolega Kobala. Lani so mediji poročali, da naj bi se razšla, Boris pa naj bi se izselil iz skupnega doma v Murglah.

Mediaspeed
Bernarda Oman in Boris Kobal