Svet

TV-zvezdnica naredila samomor

mv
18. 8. 2013, 21.16
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Gia Allemand, ameriška lepotica, ki je zaslovela z nastopom v ameriški različici oddaje Sanjski moški, se je pred dnevi poskušala obesiti.

Facebook
Gia si je sodila sama.

Gia Allemand je po besedah svojih prijateljev vedno delovala kot srečno in veselo dekle, zato njeni najbližji še danes ne morejo verjeti, da si je življenje vzela sama.

Facebook
Zvezdnica je bila v srečnem razmerju s košarkarjem Ryanom Andersonom.

Še živo jo je našel njen fant, jo prepeljal v bolnico, v kateri pa je 29-letnica nekaj dni pozneje umrla.

29-letnica je zaslovela kot ena od kandidatk, ki so uspele osvojiti srce ameriškega sanjskega moškega Jaka Pavelke v oddaji The Bachelor, prosti čas pa je rada posvečala skrbi za zapuščene živali. Pretekli ponedeljek se je poskušala obesiti, še živo, a v kritičnem stanju, jo je našel njen fant, košarkar NBA Ryan Anderson.

Facebook
Mama umrle Gie se je zlomila pred bolnišnico.

Umrla je mirno

Zvezdnico so pripeljali v bolnišnico in jo priključili na aparate, ki so jo ohranjali pri življenju. A ne za dolgo. Njeni najbližji so ob njeni smrti medijem sporočili, da je Gia umrla mirno. »Zaradi odpovedi možganskih funkcij in organov smo ugasnili aparate. Gia je mirno umrla. Ob njej so bili njena mama, fant in dolgoletni prijatelji.“ Dodali so tudi, da je bila Gia zelo ljubeča ženska, ki je oboževala svojo družino.  Pravi razlog za to, kaj je lepotico prisililo v to, da je dvignila roko nadse, pa verjetno nikoli ne bo znan.