Slovenija

Slovenke odvrgle krpice

M.V.
5. 7. 2013, 10.53
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Medtem ko se ves svet naslaja nad modnimi revijami Viktorijinih angelčkov, imamo Slovenci svoje lepotice, ki morda nimajo kril, a vseeno očarajo z lepoto.

Mediaspeed
Slovenske lepotice odvrgle krpice.

Pred kratkim so se sprehodile po modni brvi v Portorožu in predstavile Liscine kopalke, spodnje perilo in spalni program, ki ga bomo nosili prihodnje leto.

Najbolj znane slovenske manekenke, Iris Mulej, Anamarija Avbelj, Iryna Osypenko, Nadiya Bychkova, Sabina Remar in druge, so se z veseljem odzvale povabilu Lisce in se na modni reviji v Portorožu sprehodile v najnovejših modelih omenjene znamke, ki jih bomo nosili prihodnje leto. Videti je bilo mogoče tako perilo v nežnih pastelnih in cvetličnih odtenkih kot takšno z vezenjem, čipko in potiski. Nova kolekcija prinaša tudi tehnološko novost – kozmetično perilo, ki pomlajuje kožo.

Perilo iz kolekcije Lisca Selection ostaja drzno in seksi, z zapeljivimi kroji, drznimi izrezi in s čutno prosojnostjo. Ker prave modne revije ni brez kopalk, pa so predstavili tudi široko paleto modelov kopalk za različne priložnosti, od mornarskega sloga, romantičnih prelivov v živih ali pastelnih barvah, barvitih motivov rož ali džungle do prefinjene modne grafike. Oblikovali so tudi bolj drzne modele v močni modri ali zeleni barvi z grafičnim potiskom kristalov, ki se prepletajo z lesketom pravih kristalov. Lepotice so bile nad novimi smernicami navdušene, obiskovalci pa so čestitali  Liscinim oblikovalkam Marjani Češnjevar, Suzani Gorišek, Klementini Kranvogel, Meliti Letnar in Maji Ratajc, ki so pod vodstvom direktorice razvoja Dragice Gantar ponovno ustvarile modne kose, ki ne bodo pustili hladnih le manekenk, temveč tudi številnih običajnih ljubiteljic mode, ki so rade v koraku s časom.

Mediaspeed
V Sloveniji živeča ukrajinska lepotica Iryna Osypenko je ena tistih manekenk, ki na odru vedno vzamejo sapo.
Mediaspeed
Modna novinarka Tjaša Kokalj je tudi ljubiteljica Liscinih kopalk, po reviji pa se je stisnila k manekenki in plesalki Nadiyi Bychkovi.