Slovenija

Sta z Ano res par?!

T. M.
29. 5. 2013, 13.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Po novici, da je direktor Slovenske filharmonije Damjan Damjanovič samski, je med nežnejšim spolom završalo.

Pop tv

Zdaj lahko tudi uradno zatrdimo, da je ločen, saj sta imela z operno pevko Sabino Cvilak ločitveno razpravo. Sledil bo še postopek, v katerem bodo razdelili premoženje, obema pa želimo, da bi ločitev potekala gladko, brez zapletov. Priljubljeni član žirije oddaje Slovenija ima talent si je po šoku zaradi končanega zakona le opomogel, in čeprav je samski, še zdaleč ni osamljen.

Eleganten, uglajen in zelo pozoren moški je že prej slovel kot eden privlačnejših in bolj zaželenih direktorjev, vendar tega ni izkoriščal. Bil je zvest svoji ženi in se za namigovanja ter osvajanja ni zmenil, saj je imel v svojem srcu prostor le za eno. Zdaj pa je napočil čas, da vanj vstopi nova, pozornosti vredna ženska, ki mu ne bo prizadejala bolečin in bo znala ceniti njegovo ljubezen.

Čedalje glasnejše so govorice, da bi to lahko postala balerina Ana Klašnja. Vse pogosteje ju videvamo skupaj, in čeprav so Ano povezovali z Brankom Čakarmišem, je resnica povsem drugačna. Na kosila in pijače hodi z Damjanom, s katerim imata že poklicno veliko skupnega. Damjanovič namigovanj o morebitni ljubezni ni hotel komentirati, se mu pa ne zdi nič spornega, če se s privlačno Ano družita.

»Sva odlična prijatelja, in čudno bi bilo, če se ne bi smela videvati. Tudi v prihodnje bova hodila na kave ali kosila, prepričan pa sem, da je ogromno moških zaljubljenih vanjo in bi si jo želeli,« nam je zaupal. Ni pa hotel razglabljati o tem, ali je med temi moškimi tudi sam, in tako bomo morali počakati, da bo čas pokazal svoje.