Promet

Prometna nesreča v Slovenj Gradcu ovira promet

STA/N.J.
25. 2. 2014, 16.36
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je zaradi prometne nesreče v Slovenj Gradcu na obvoznici polovična zapora, promet poteka izmenično enosmerno.

Na dolenjski avtocesti med Grosupljim in Višnjo Goro proti Novemu mestu nastaja zastoj zaradi delovne zapore.

Na dolenjski avtocesti med Ljubljano in Grosupljim, na ljubljanski severni obvoznici od Bežigrada proti Kosezam ter na cestah Ljubljana - Medvode in Šenčur - Kranj je promet zgoščen.

V predoru Karavanke je zaradi del promet urejen izmenično enosmerno. Med 23. uro ponoči in 4.30 zjutraj bodo v predoru popolne zapore.

Do začetka marca bo dnevno med 8. in 13. uro zaprta cesta Spodnje Jezersko - Preddvor zaradi čiščenja brežin po ujmi. Del v primeru slabega vremena ne bo.

Zaradi del je v Pivki na Snežniški cesti zaprta cesta Pivka - Ilirska Bistrica čez Knežak. Obvoz za osebna vozila je po predviden lokalnih cestah, za tovorna vozila pa po glavni cesti Pivka - Ribnica - Ilirska Bistrica.

Predvidoma do petka bo na cesti Vrhnika - Borovnica pri Bistri oviran promet, občasno bodo popolne zapore.

Zaradi poplavljenih cestišč so zaprte ceste: Rakov Škocjan - Podskrajnik, Unec - Planina in Planina - Laze. Zaprte so tudi nekatere ceste na poplavnih območjih.

Na odstavnih pasovih avtocest bo zaradi popravil poškodovanih ograj občasno oviran promet. Voznike opozarjajo na povečano nevarnost živali na cesti.

Na mejnih prehodih ni večjih posebnosti.

Podatki o trajnejših zaporah cest: www.promet.si