Kultura

Veličastna premiera 007

Alesh Maatko
6. 11. 2015, 20.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Včeraj, sedem minut čez polnoč, smo ga končno dočakali tudi Slovenci – novi akcijski film o najbolj slavnem agentu 007, ki navdušuje že več kot petdeset let.

Miha Dobrin

Ob ekskluzivni nočni premieri sta moči združila Radio Aktual in Radio Salomon, ki sta svoje najbolj zveste poslušalce razveselila še z brezplačnimi vstopnicami. Čeprav je bila noč s srede na četrtek kratka, pa lahko iz prve roke povemo, da se je izplačalo. James Bond v novem filmu Spectre tudi tokrat ni razočaral, obiskovalci, ki tokrat med filmom niso grizljali pokovke, ampak super čips San Carlo, ki so ga postregle prikupne hostese, pa so po končani predstavi iz kinodvorane odhajali z dobrimi občutki. Kot smo izvedeli, so bili navdušeni tudi z luksuzno pijačo Wostok, ki je po novem na voljo tudi v Sloveniji.

Miha Dobrin
Uroš Slak in Petra Kerčmar pred premiero

NA PREMIERI TUDI ZNANI SLOVENCI

Med tistim, ki Daniela Craiga v njegovi zadnji bondovski preobleki Spectre niso hoteli za nič zamuditi, so bili številni ljubitelji akcije na domačem estradnem parketu. Seveda ni manjkalo prelepih deklet. Polnočni Spectre so si med drugim ogledali Uroš Slak, Petra Kerčmar, Lucija Gubenšek, Nina Šušnjara, Rok Ferengja, Omar Naber ter mnogi drugi.

Miha Dobrin
Manjkali niso niti rockerji - Rok Ferengja

TEMAČNA PRETEKLOST

Spectre je že 24. filmska pustolovščina o najslavnejšem tajnem agentu na svetu, Jamesu Bondu. Bondovi oboževalci in vsi, ki so uživali v predhodnem filmu Skyfall (ki je z več kot milijardo dolarjev zaslužka po vsem svetu postal komercialno najuspešnejši Bondov film vseh časov), so po treh letih dočakali nov del Bondove odisejade. Pot ga bo tokrat privedla do tajne organizacije Spectre. Zaradi skrivnostnega sporočila iz preteklosti se tajni agent James Bond (Daniel Craig) poda na skrivno misijo v Mehiko, pot pa ga nazadnje pripelje v Rim, kjer spozna Lucio Sciarro (Monica Bellucci), lepo in nedotakljivo vdovo razvpitega zločinca ...

Miha Dobrin
Je Omar prišel sam?

M24.si
James Bond 007